Utstilling 2020

Willow har deltatt på utstilling i januar der hun debuterte i åpen klasse som 2 åring. Det vil bli oppdatert mer på felles utstillings side foreløpig. 🙂

 

Utstilling 2019

Vi startet året rolig i år og deltok på våre første utstillinger i Bø i Telemark i feb.

Fredag 15/2-19 årets første utstilling var vi på NKK sin Internasjonale utstilling. Dommer for dagen var Nicolas Eriksson (SE). Willow fikk fin kritikk og fikk Exc. i en juniorklasse på 6.

Lørdag 16/2-19 Var NSK avd. Telemark med dommer Jessie Borregaard Madsen (DK). Willow fikk i dag fin kritikk og fikk Exc. og jobbet godt i ringen.

Søndag 17/2-19 var vi igjen på plass i Bø hallen i Bø, Telemark. Nkk arrangerte i dag Nordisk utstilling og dommer for dagen var Einar Paulsen (DK). Willow fikk VG. men ble 3.JKK.


Etter en stund pause deltok vi på den lokale vår utstillingen som SBK. arrangerte i Orre hallen.

Søndag 26/5-19 Årets første uteutstilling ble holdt på grassbanen ved Orrehallen. Solen skinte og dagen ble fin i og rundt telte. Dommer for dagen var Jari Partanen (N). Willow vant Juniorklassen med flott kritikk og Exc.


 

Videre på uteutstillig var vi i Melsomvik, Sandefjord.

Lørdag 1/6-19 NKK Nordis utstilling ble holdt på et uteområde ved Oslofjord convention senter. Regnet kom og gikk første del av dagen men lyste opp når vi var ferdige i ringen. Willow deltok i en stor juniorklasse med 10 påmeldte, noe frafall ble det. Willow fikk VG. men plasserte seg som tispe nr.4 i juniorklassen. Med flott kritikk, dommer for dagen var Saija Juutilainen (FIN).

Søndag 2/6-19 Solen skinner og vi er på Melsomvik vgs. hvor NSK avd. Vestfold avholder sin utstilling. Dommer for dagen var Sylvia Bunting (UK). Willow fikk Ecx. og fikk fin kritikk. I dag var det en stor juniorklasse med 12 påmeldte og 1 frafall.

Utstilling 2018

Da har Willow vært på sine første utstillinger med gode resulltater.Det har vært 2 skjekke helger hvor willow har deltatt på 3 utstillinger hvorav alle er i regi av NSK ( Norsk spaniel klubb).

Lørdag 26/5-18 var det hovedutstillingen til NSK med dommer Douglas Johnson fra (US). Her var det totalt 7 valper, 2 tispere og 5 hanner fordelt på alle klasser.Willow var alene i klassen 4-6mnd og fikk der god kritikk og ble best i klassen med HP, videre ble Willow BIM.

Søndag 27/5-18 var NSK avd. Telemark med dommer Jamie Hubbard (US). Igjen var det 7 valper i dag 3 tisper og 4 hanner fordelt på alle klasser. Willow hadde konkuranse i klassenn 4-6mnd. Willow ble her beste tispe i klassen med HP og god kritikk. Det endte med andre beste tispe.

Lørdag 2/6-18 var NSK and. Vestfold med dommer Sjoerd Jobse (SE). Her var Willow og Morris alene som valper. Willow fikk god kritikk med HP og ble BIM i dag.


 

Vi har igjen vært på utstilling denne gang på Skudeneshavn det Karmøy hundeklubb holt sin utstilling. Dommer var Børge Espeland (NO)

Lørdag 28/7-18 Det var 4 valper påmeldt, 2 tisper og 2 hanner. Willow hadde konkurranse av en annen valp i samme klasse, hun slo den og ble beste tispe med HP og videre ble hun BIM.


 

Det ble en tur til Sverige nå i sommer på to utstillinger. Det var en fantastisk men lang tur. Turen gikk til Norrkjöping på Östergötlands kennelklubb på lørdag og Søndag gikk turen til Eskiltuna på Södermanlands Kennelklubb.

Lørdag 18/8-18 var det Jessie Borregaard Madsen (DK) som dømte. Det var 3 valper påmeldt hvor 2 var tisper. Willow fikk i dag HP og ble tispe nr.2 med fin kritikk.

Søndag 19/8-18 var det Yvonne Larsson (SE) som dømte. Det var 3 valper i dag og men i dag var det 2 hanner og 1 tispe. Willow ble i dag BIR med HP.❤


Vi tok turen til østlandet og dobbel spaniel utstilling på Rygge. Det var NSK avd. Østfold på lørdag og NSK avd. Oslo/ Akershus.

Lørdag 1/9-18 dømte Marjo Jaakkola (FIN). Willow fikk fin kritikk og ble tispe nr.2 i klassen 6-9mnd.

Søndag 2/9-18 dømte Carina Östman (SE). 5 valper påmelt i dag. Willow fikk en fantastisk kritikk med HP og vant klassen 6-9mnd. og ble tispe nr2.


 

Nå her vi hatt to lokale utstillinger her i Rogaland. På lørdagen var det NKK avd. Rogaland på orre hvor vi i år skulle være ute i vestlandsværet. Vi var heldige og fikk låne teltet til Bente som skulle være inne. På søndag var det vår utstilling NSK avd. Rogaland som vi var med å arrengerte siden vi begge er med i utstillingskomiten.

Lørdag 15/9-18 dømte Bjarne Sørensen (DK) Willow ble tispe nr.2 med HP og fin kritikk.

Søndag 16/9-18 hadde vi fått Patsy Hollings (UK) til å dømme. Det var 8 valper påmeldt hvor 2 var hanner og 6 var tisper. Willow ble tispe nr.2 i klassen 6-9mnd. med HP. Fin kritikk.

Første utstilling som junior, nesten 10mnd gammel. Det ble en dagstur til Stord til Fitjar-Stord hundeklubb sin utstilling.

Lørdag 10/11-18 dømte Børge Espeland (NO). Willow fikk VG og ble nr.2 av 3 i juniorklassen, med fin kritikk. Fornøyd med resultatene og debyen som junior.

 

Vi deltok i år for første gang på Dogs4all i november 2018. Da ble det 3 utstillinger, hele helgen fredag til søndag. Fredag og Lørdag var det Nkk så arrangerte først Nordisk og deretter Internasjonal. Søndagen på vei hjem stoppet vi innom Drammen på utstillingen til Norsk spaniel klubb avd. Buskerud.

Fredag 16/11-18 dømte Vibeke Paulsen (NO). Willow fikk VG og ble nr.3 av tispene i juniorklassen.

Lørdag 17/11-18 dømte Ann-Christin Johansson (SE). I dag fikk Willow G. på grunn av feilfarge. Siden Willow we Black & tan og ikke har de ekstreme markeringene er dette noe som enkelte dommere vil trekke litt på. I mine øyne er Willow perfekt sånn som hun er ❤.

Søndag 18/11-18 dømte Kim Bay (DK). Her fikk Willow sin føste Exc. med flott kritikk som Junior. Juhuuu.... Fin avslutinig på utstillingsåret.