Utsitlling 2019

Utstilligs året starter roligt. Vi var på får første tur i Februar.

Lørdag 16/2-19 NSK avd. Telemark, dommer var Jessie Borregaard Madsen (DK)Molte i dag Vg. og fin kritikk og ble nr.4 i åpen klasse.

Søndag 17/2-19 NKK Nordisk, Bø i Telemark. Dommer var Einar Paulsen (DK) Molte fikk i dag Vg og god kiritkk. Ble nr. 4 i klassen.


Søndag 26/5-19 Lokal utstilling SBK, Orrehallen. Dommer Jari Partanen (N) Molte fikk i dag Exc og ble nr. 3 i åpen klasse.


Lørdag 1/6-19 NKK Nordisk, Melsomvik. Dommer Saija Juutilainen (FIN) Molte fikk i dag god kritikk og Vg. Stor åpenklasse med 10 påmeldte.

Søndag 2/6-19 NSK avd. Vestfold, dommer var Sylvia Bunting (UK) Molre fikk Exc og flott kritikk. 12 påmeldte i dag.

Utstilling 2018

Molte med sine rosetter

Mote har hittil i år deltatt på 7 utstillinger.Lørdag 28/7-18 var vi på Skudeneshavn på Karmøy Hundeklubb sin utstilling. Det var kun 7 tisper og alle i åpen klasse. Molte sin oppdretter Anita Midtun kennel Miela hadde med seg flere av søstrene til Molte. De som stilte var Molte, Fiona, Lea og Pippa Jr. Molte fikk i dag 1:AK 2:AKK CK 2:BTK CERT. Vi er super stolt over Moltå vår. Bente Duckett var super snill og sa ja til å handle Molte i ringen denne dagen.


Vi var på utstilling på Fitjar-Stord hundeklubb sin utstilling på Stord. Dette ble starten på en slutten av dette utstillingsåret.

Lørdag 10/11-18 dømte Børge Espeland (NO). Molte viste seg eksemplarisk på utstillingen og vant åpen klasse med Exc. og Ck. og endte med R.cert. Veldig stolte ❤


 

Vi deltok på Dogs4all i Lillestrøm for første gang i år 🙂. Det ble 3 utstillinger på en helg så ble travelt med gøy. Fredag Nkk Nordisk, Lørdag Nkk Internasjonal og Søndag Norsk spanielklubb avd. Buskerud som avholt sin utstilling i Drammen.

Fredag 16/11-18 dømte Vibeke Paulsen (NO). Molte fikk fin kritikk og ble nr. 3 i åpen klasse med Exc.

Lørdag 17/11-18 dømte Ann-Christin Johansson (SE). Molte fikk fin kritikk og ble nr.2 i klassen med VG.

Søndag 18/11-18 dømte Kim Bay (DK). Molte ble godt likt og vant åpen klasse med Exc. og fin kritikk 🙂

Fin avslutining på utstillingsåret, ser frem til nye turer i 2019.

Utstilling 2017

 I år har Molte deltatt på en del utstillinger og fått flotte resultater. Har i Høst bestemt å gi Molte litt tid til å vokse og utvikle seg mer. Molte har vært nedrøytet og det har nylig begunt å vokse ut igjen. Molte skal etter planen på utstillinger våren 2018. Det er mer avhengig om pelsen er kommet ut igjen til da eller om vi venter lengre. Molte er veldig energisk i utstillingsringen da hun elsker å få vise seg frem. Det er flott med mye energi i ringen og halen går i hundre da vi jobber i sammen i ringen. Det er en stor glede for oss å se at hun har så stor glede av dette og det er en av mange aktiviteter vi driver på med sammen.