Utstilling 2020

Utsitlling 2019

Startet utstillings sesongen rolig i år. Vi var på får første tur i Februar.

Fredag 15/2-19 NKK internasjonal, Bø i Telemark. Dommer var Nicolas Eriksson (SE). Kida er i full pels og klar for show. Kida fikk i dag Vg. og ble nr.3 i åpen klasse.

Lørdag 16/2-19 NSK avd. Telemark, dommer var Jessie Borregaard Madsen (DK). Kida fikk fin kritikk og fikk Exc. og ble 3 i åpen klasse.

Søndag 17/2-19 NKK Nordisk, Bø i Telemark. Dommer var Einar Paulsen (DK) Kida fikk i dag Vg. og ble nr.3 i åpen klasse.


Søndag 26/5-19 Lokal utstilling SBK, Orrehallen. Dommer Jari Partanen (N) Kida fikk i dag Vg og ble ikke plassert i tispe klassen.


Lørdag 1/6-19 NKK Nordisk, Melsomvik. Dommer Saija Juutilainen (FIN) Kida fikk Exc. men ble ikke plassert i klassen. Det var 10 påmeldte i åpen klasse.

Søndag 2/6-19 NSK avd. Vestfold, dommer var Sylvia Bunting (UK) Kida fikk en kjempe kritikk selv om det i dag ble Vg. igjen med mange påmeldte. Utrolig stolt over Kida mi❤


 

Kida har deltatt på utstillinger hele høste og var en tur til Danmark på sensommeren. Mange fine minner og mange fine kritikker har hun hentet inn.

Utstilling 2018

Kida har deltatt på årets første utstilinger. Kida har hatt en pause da hun nettopp her hatt valper og mistet en del pels. Kida koste seg som vanlig på utstilling.

Lørdag 26/5-18 var det hovedutstillingen til NSK med dommer Douglas Johnson fra (US). Det var 13 tisper i åpen klasse så det var stor konkuranse. Kida fikk god kritikk med exc. og plasserte seg som 3.AKK med CK.

Søndag 27/5-18 var det NSK avd. Telemark med dommer Jamie Hubbard (US). Denne dagen var det 12 tisper i åpen klasse. Kida fikk god kritikk og exc.

Lørdag 2/6-18 var det NSK and. Vestfold med dommer Sjoerd Jobse (SE). God konkurranse i ringen i dag og. Kida fikk i dag god kritikk men fikk vg. i dag.

Søndag 3/6-18 var det NKK utstilling med dommer Bob Jackson (UK). Dette var en Nordisk utstilling så naturligvis mange påmeldte. Det var totalt 41 cockere påmeldt. Kida fikk i dag god kritikk og fikk exc. uten plassering.


Vi tok turen til Skudeneshavn på Karmøy Hundeklubb sin utstilling Lørdag den 28/7-18 dommer for dagen var Inga Sill fra Estonia. Det var 7 tisper totalt på utstillingen og alle i åpen klasse. Kida skulle konkurrere mot Molte og hennes søsken + noen til. Det var varmt den dagen med temperatur opp mot 31grader. Vi tok derfor i bruk pølse som belønning og det syntes Kida var stas. Hun fikk en fin kritikk men noe små pirk her og der. Hun fikk EX uten plassering.


Vi tok en spontan til til Sverige i sommer. Påmeldig i siste liten🙂. Dette var en kjek helg hvor vi fikk trekke Kida's oppdretter for første gang etter at vi hentet Kida i mars for 3 år siden. Veldig gøy å få vise frem vår fine Kida og avkom av Kida.

Turen gikk til Norrkjöping på lørdag og Eskiltuna på søndagen. En fin og varm helg i Sverige.

Lørdagen 18/8-18 dømte Jessie Borregaard Madsen (DK). Kida fikk fin kritikk og ble nr.4 i åpen klasse. Det var 33 cockere påmeldt i dag.

Søndag 19/8-18 var det Yvonne Larsson (SE) som dømte. Det var 40 cockere påmeldt. Kida fikk en fin kritikk og fikk EX. med CK😀og ble tispe nr.3 i åpen klasse.

 

Veldig fornøyd med helgens resultater.


Vi tok en svipptur til Rygge første helg i September. Dobbel spanielutstilling. 29 cocker påmeldt på lørdag og 28 cockere påmeldt på søndag.

Lørdag 1/9-18 NSK avd. østfold hvor Marjo Jaakkola (FIN) dømte. Kida fikk fin kritikk med EX. i åpen klasse.

Søndag 2/9-18 NSK avd. Oslo/ Akershus hvor Carina Östman (SE) dømte. Kida fikk fin kritikk og vant åpenklasse med CK. Kida ble 3.BTK med Res. Cert. 🙂


 

 

Endelig var helgen kommet for Utstillingshelg hjemme i Rogaland. 🙂 Dette er en helg som vi ser frem til hvert år. Herlig å kunne sove i egen seng og slippe å pakke i bilen dager i forveien for så å sitte timer i bil.

Lørdag 15/9-18 NKK avd. Rogaland, her dømte Bjarne Sørensen (DK). 26 cockere påmeldt denne dagen. Kida fikk fin kritikk og ble tispe nr.4 i åpen klasse.

Søndag 16/9-18 Vår engen NSK avd. Rogaland utstilling. Vi var så heldige å få Patsy Hollings (UK) til å komme å dømme hos oss. 27 cockere påmeldt hos oss denne dagen. Det var 12 tisper påmeldt i åpen klasse denne dagen. Kida fikk super kritikk og vant åpen klasse med CK. Videre i konkuransen ble Kida 2.BTK med Cert. Jippiii...... SUPER stolt over Prinsessa vår.

Vi har og en konkurranse lokalt hvor den beste plaserte hund fra alle raser eid i Rogaland konkurererer om tittelen BIS- Ragaland. I denne konkurransen i år deltok Kida som cocker representant 😀. Kida ble BIS 2 . JUUUUHUUUU..... For en helg❤


 

Vi tok i år turen til Stord på utstillingen til Fitjar-Stord hundeklubb sin utstilling.

Lørdag 10/11-18 dømte Børge Espeland (NO). Kida fikk fin kritikk og fikk Exc. og ble nr.2 i åpenklasse.


 

Vi deltok for første gang på Dogs4all i Lillestrøm. Det ble en lang helg med 3 utstillinger. Fredag til Søndag. Fredag Nkk nordisk , Lørdag NKK internasjonal og Søndag Norsk spaielklubb avd. Buskerud som avholt sin utsilling i Drammen.

Fredag 16/11-18 dømte Vibeke Paulesen (NO). Kida fikk fin kritikk og ble nr.2 i klassen med Exc.

Lørdag 17/11-18 dømte Ann-Christin Johansson (SE). Kida ble godt likt og vant åpenklasse med Exc og CK, videre ble hun ikke plassert i en stor tispeklasse men klarte å få med seg er R.cert. Fornøyd med det ❤.

Søndag 18/11-18 dømte Kim Bay (DK). I dag kunne jeg si før jeg gikk i ringen at Kida ikke ville nå langt. Dommeren var veldig opptatt av halenføring. Kida fikk i dag VG. med super kritikk og ble nr.3 i åpen klasse.Ett fantastisk utstillingsår legger vi bak og og ser frem til 2019 med nye utstillinger.❤

 

Utstilling 2017


I år har vi vært på mange utstillinger. Våren 2017 har vært travel og vi var på hele 12 utstillinger. De fleste av utstillingene vi var på var på Østlandet, så det har blitt en del timer i bil og mange netter på hotel. Vi klager ikke på det. Kida finner seg fort til rette på hotellene. Vi har fått ulike resultater men er fornøyd med det vi har klart å prestere. 

Nå på høsten har vi vært på  4 utstillinger, 2 i Rogaland og 2 i Hordaland. Vi har hatt fine resultater på utstillingene. Kida har til nå fått Cert og R.Cert og vi er kjempe fornøyde.