Willow 2år

NUCH Wild Dandelion's Here I Am


Født: 05/01-2018

Øyne: U.A

HD: A

Farge: Sort/Tan

Kjønn: Tispe

Utstilling: BIM, CERT, Res. CERT, res. Nordic CERT, CK, res. juniorcert(DK), BIM valp, HP valp

Vekt: 12kg


Willow er datter av Kida, hun er den første fødte i sitt kull og den eneste med tan tegninger. Hun er en livlig liten valp som liker å utforske verden rundt seg. Å være ute i skog og mark er gøy, der kan hun snuse, springe og oppdage nye ting Det morsomste Willow vet er å springe etter de store hundene når vi er ute. Først kommer de stor i høy fart så kommer Willow og Morris i full fart etter. Ellers er Willow har lik i oppførsel som Kida var da hun var valp. Tennene går i ett, tygger på alt hun kommer over og er en travel valp. En liten Cockergator😀. Ser frem til tannfelling allerede. 😉

Willow har alt vært med ute på blodspor trening 12 uker gammel. Hun var veldig fornøyd med seg selv når hun kom frem til skanken, tok den opp uten problem og bar den stolt med seg. Hun hadde ikke noe lyst til å gi den i fra seg med det første men fikk den til slutt. Vi har smått begynt å trene litt hverdags lydighet og det går fremover og hun er blitt veldig flink. Bruker en del godbiter til å begynne med da hun ikke vil jobbe like bra gratis.


Nå har Willow blitt 2 år og er en aktiv og livlig cocker som elsker å være med på alt. Willow har vært med på utstillinger båden innenlands og untenlands, med fine kritikker. Hun har utviklet seg bra på disse 2 årene men er enda ung så hun trenger litt lengre tid på utvikligen. Ofte er de ikke helt ferdig utviklet for ved 3-4 års alder.


 

 Våren 2022 har vi hatt en flott sesong på utstilling. Mange flotte kritikker og ikke minst plasseringer. På Nsk avd. agder i begynnelsen av Juni fikk Willow sitt siste CERT og ble med det Norsk utstillings champion ( NUCH) noe som er veldag stas og ekstra stas når det er eget oppdrett. 

Willow 14uker

Kommentarer

07.05.2020 16:49

Mona og Thomas

Hei Vi var heldig å fikk Nikita, som ble vår Charlie
fra 2009 kullet. Hun har vært en fantastisk hund, glad og kjærlig , sterk og frisk. Nå gleder vi oss veldig til å få ny hund