Morris 6mnd

Wild Dandelion's Heart On Fire

Morris tar en hvil etter en god lekeøkt ute 10 uker gammel


Født: 05/01-2018

Øyne:

HD:

Farge: Rød

Kjønn: Han

Utstilling: BIR Valp x 3, BIG 2 valp x1,  BIS 3 Valp x2

Vekt: 13 kg


Morris er hele familiens lille sjarmør. Hele utrykke til Morris er bare helt ubeskrivelig. Han er en rolig men også litt rampete gutt. Han elsker å være med på alt og er ikke redd noen ting. Ute på tur er han en liten ferdinand som godt kan ta seg en pust i bakken og lukte på blomster eller bare sitte å se. Han har fart også, skal ikke alltid så mye til for han spirnger rund å grabber ting med seg og føler seg så stolt 🙂. Han liker å springe rundt å terge de andre.

Morris har vært på din første blodspor tur hvor han jobbet nok så bra til å bare være 12 uker. Litt vanskelig ble det da sporet var lagt på sprøe blader og med mange kongler rund. Med litt hjelp fant han frem og bra stolt med seg skanken. Morris liker å bruke nesen og jobber bra med den både ute og inne når vi lager godbit søk. Veldig kjekt å se. Blir spennende å følge Morris videre i utviklingen.

 

 

Kommentarer

30.12.2019 09:14

Rakel Vagle

Jeg er på jakt etter en blue roan cocker spaniel. Finner bare på østlandet eller nordover. Fant akkurat denne siden. Har dere denne typen?

02.01.2020 15:53

Maiken Iren Ringseth

Hei, vi har dessverre ingen blue roan cocker nå. Vi har bare klartegnet og ensfarget med tegninger. Så kan dessverre ikke hjelpe der. Men kennel miela driver med flerfarget cocker.

31.10.2019 19:51

Unni-Mette Hansen

Hei, jeg ønsker å kjøpe en rød cocker spaniel tispe, som familiehund. Og lurte på om dere har det ?