D-Kullet

Willow med sine 5 små.

Willow med sine 5 små.

Valpene har flyttet til sine nye flotte familier. Vi ønsker dere masse lykke til med deres nye familiemedlem.

Willow fikk den 17/1-21 5 sorte valper, 2 tispe og 3 hanner. Det er ingen valper ledige fra dette kullet.

❤ Willow er blitt parret med "Dash" ( Skjervtun's My Everyting) og bekreftet drektig. Vi venter at valpene vil bli født i midten av Januar 2021❤

Det ble ikke lagt ut noe drektighetslogg denne gangen. Dette var noe vi bestemte oss for da pågangen av ønske om nytt familiemedlem var så stor selv uten annonsering av valpekullet her. Vi har dessverre ikke valper til alle selv ikke de som er aktuelle og allerede er på liste. Valpene har fått seg nye fantastiske familier og vi har vært heldige med at vi har alle boende i nærheten.

Wild Dandelion's Hakuna Matata ( Salto)

Salto har flyttet til Bryne og sin nye familie der. Dette er en aktiv famile som nå har fått hjem en aktiv cocker gutt. Dette er familiens første hund.

Wild Dandelion's Colors Of The Wind ( Nala)

Nala har flytte til Vikeså til familien Sundvor. Familen har ventet lenge på denne lille frøkna. De har hatt cocker før og har kjennskap til rasen. Dette er en aktiv familie som er mye ute og bur på en gård. Nala skal etterhvert vise seg i ringen sammen med matmor.

Wild Dandelion's Cirkel Of Life ( Zico)

Zico har flyttet til en familie på Lura. Matfar har hatt cocker som liten og familien har derfor kjennskap til rasen. Dette er en aktiv familie som nå har fått seg en aktiv og glad liten cockergutt.

Wild Dandelion's Part Of Your World ( Kiara)

Kiara blir boende her hos oss og skal gå her sammen med halvbror, mor, tante, onkel og mormor. Hun kommer til å få en aktiv hverdag med mange forskjellige aktiviteter.

Wild Dandelion's Life Is A Highway (Ask)

Ask har flyttet til Sandnes hos Anne Jane og hennes tibetanske spaniel Guri. Ask er Anne Jane sin første cocker spaniel. Ask kommer til å få prøve seg på flere aktiviteter som Anne Jane har planlagt å teste ut.

C-kullet

Valpene har alle flyttet til sine flotte familier. Vi ønsker dere alle masse lykke til med deres nye familiemedlem.

Willow fikk den 19/6-20 4 sorte valper, 1 tispe og 3 hanner. Vi har mange på liste og dessverre ikke valp til alle.

❤ Willow er blitt parret og bekreftet drektig ❤

Drektighetsuke 7: Willow har denne uka blitt større og man ser at valpene har vokst godt. Formen er fin og hun spiser godt, vi passer på at det alltid er kaldt vann tilgjengelig. Nå i denne varmen merker man at willow er mer urolig og sliter med å finne en god stilling å ligge i, vi har funnet frem kjølematten som flittig har vært i bruk. Selv i denne varmen må willow ut på tur. Noe hun elsker selv med stor mage, men vi tar turene tidlig på morningen eller sent på kvelden slik at varmen ikke er så ekstrem. Tempoet er ikke som det var, det går mye saktere og derfor går vi med willow alene slik at hun ikke skal føle seg presset av de andre. Nå har melken og kommet og jurene er store. Nå har vi og begynt å få på plass utstyret som vi trenger før, under og etter fødsel. Så nå må bare valpene vokse litt til så skal vi være klare når valpene kommer❤

Vekten viser opp +4,3 kg og målene rundt magen er +22cm. Selv om hun ikke har vokst mye i cm så har valpene vokst og tatt ibruk større deler av magen.

Drektighetsuke 6: Willow vokser og formen er fin, Willow har ikke en gang sakt nei til mat og det er godt. Ikke vært kvalm en eneste dag, noe som mange tisper blir rundt 3 uke og 5 uke. Vi har vært innom veterinær kontoret for kontroll da Willow i en lengre periode måtte gå mye ut og har drikket unormale mengder med vann. Vet jo at en drektig tispe drikker mer og må oftere ut på do men dette var mer og vi følte det var riktig å få kontrollert dette. Vi leverte inn urinprøve og tok blodprøve, verdiene var fine men noen i grenseland så vi holder et øye med henne. Heldigvis så er hun blitt mye bedre nå og drikker ikke like mye, ut må hun heller ikke like ofte men oftere en normalt da hun er blitt stor om har noen som trykker på blæren🙂.

Vekten viser +3,3 og målene rundt magen viser +17cm. Man kan merke på Willow at hun blir tyngre. Nå går turene saktere og vi følger hennes tempo, vi tar gjerne en drikkepause slik at hun får i seg væske. Noe som er viktig når det nå begynner å bli værmere ute. Men hun er i god form og løper opp trappene og springer i korte etapper på tur.

Drektighetsuke 5: Nå kan man tydelig se på Willow at hun er drektig, magen vokser og har nå begynt å blir fast og stor selv om det er noen uker til fødsel. Hun spiser godt og er på ingen måte kvalm så maten går raskt ned. Må nå passe på at hun ikke får for mye om gangen da hun sluker i seg det som er i skålen, så passer på å fordele posjonen i to omganger, sånn at når hun har spist opp får hun resten av maten. Det virker til å fungere godt. Vi har og begynt å gi henne et ekstra måltid sånn at hun nå får 3 måltider daglig. Selv om vi er redd Willow skal legge mye på seg så er det viktig at hun får ekstra mat nå som valpene starter og vokse og utvikle seg.

Willow går enda på tur som vanlig men med større mage og varmere temperatur så går vi litt saktere og følger hennes tempo for ikke å presse henne. Willow er fornøyd med det, og tusler logrene på tur🙂. Ellers så sover hun mye og skifter ofte liggestilling, og  med varmere dager så er kald parkett det som frister henne mest. Vekten denne uker viser +1,7kg siden parring og magen +12cm.

Drektivhetsuke 4: Willow har helt siden hun ble parret vært roligere og mer kontaktsøkende. Har ikke villet lekt mye med Morris som er til hans store frustrasjon. Men litt leking må til når hun selv ønsker det.

Ellers har Willow hatt vage symptomer på drektivheten frem til denne uka. Hun har hele tiden hatt god appetitt om ikke mer. Hun stormer ned trappene om morningen for å prøve å ta seg en ekstra porsjon frokost, noe hun ikke får enda. Nå har jurene virkelig begynnt å forandre deg og det var et av tegnene vi har sett etter.

Vi var på ultralyd hvor vi fikk bekreftet drektigheten. Samtidig så hadde vi henne på vekten og den viste +1 kg etter parring og mål rundt buken +4 cm siden parrig.❤

Wild Dandelion's To Love You More ( Benny)

Benny har flyttet til Bergen til familien Bromley. Benny er fam. Bromley's andre cocker fra oss. De har hatt Charlie fra Ariel sitt kull som dessverre gikk bort i 2020.

Wild Dandelion's The Power Of Love ( Ford)

Lille Ford skal bli boende her hos oss her sammen med de andre. Han er en aktiv liten ramp som kommer til å prege hverdagen fremover.

Wild Dandelion's I'm Your Angel ( Knud)

Knud har flyttet til en koselig familie i Stavanger. Dette er familiens første hund.

Wild Dandelon's I'm Alive ( Tanja)

Tanja har flyttet til et pensjonist par i Haugesund. Like i nærheten av Onkel Sjako. Paret har god erfaring med hund og hatt hund tidligere.

B-kullet

5.januar 2018 kom det valper her hos Kennel Wild Dandelion. Valpene er etter Rhino - GB SH NORD UCH NORDJV-11 DKV-12-13 WW-13 NV-15-16  Rainstorm's Latest News og Kida - Gladtrick's Fudge.

Det ble født 4 hanner, 1 sort og 3 røde, og 2 sorte tisper, en med tan. Vi har selv behold en hannhund og en tispe, mens resterende valper har fått nye gode hjem og vi ønsker de alle lykke til på ferden.

Drektighetsuke 8: Nå nærmer det seg, kun 1 uke igjen til termin. Nå har vi gjort klar valpekassen og Kida har tillpasset seg fint. Hun går rett å legger seg i kassen når kvelden kommer. Hun er merkbart mer trett og sover mye. Nå går det mye i å sove, spise og gå ut lufte seg. Magen vokser ganske så stram. Vi var til vetrinær denne uka og tok røntgen, det var spennende og det vi kunne se var 6 små valper❤. Vi gleder oss til å møte disse små. Nå merker vi at Kida ikke er like intressert i maten så vi har begynt å dele opp i flere små måltider.

Kida er blitt merkbart større og nå viser vekten + 4,8kg. Dette er mye men noe at dette er jurvev. Jurene er nå blitt store og det har begynt å komme melk og det er bra. Magemålet er ikke blitt så mye større +25cm. Etter å ha vært på røntgen så vi på bildene at valpene ligger langt fremme.

Vi har nå begynt å gjøre utstyret til valperommet klart og vi føler oss ganske så forberedt.❤

Drektighetsuke 7: Da har Kida komt til syvende drektighetsuke og det er bare 14 dager igjen til antatt termin. Nå begynner det å bli skikkelig spennende. Nå får Kida mat 3 ganger om dagen og har fått det i flere dager, hun spiser bra og koser seg med maten. De andre forstår ikke helt at det er kun Kida som skal få et ekstra måltid så de sitter så fint å venter i håp om at det skal være noe igjen. Vi har siden forrige uke kjent liv i magen til Kida, dette var stas. Ellers er formen til Kida veldig god man merker jo at hun er mer trøtt og ikke går så fort lengre. Hun stopper nermest opp når hun ikke vil være med på tur så snur vi og da traver hun så fint hjem uten problem.🙂Nå er det en spennende tid i vente og neste uke skal vi ta røntgen for å få en liten peiling på hvor mange som gjemmer seg og hvor mange vi har i vente ❤

Følte ikke Kida hadde vokst så masse denne uken, men hun har vokst litt. Vekta viste i dag +3,7kg og målet rund magen er nå ca.+23cm. Jurene har vokst og valpene har nå begynt å sunke mer ned.

Drektighetsuke 6: Kida har vokst mye den siste uken. Hun har nå byttet til et for som skal være bra for henne nå i slutten av drektigheten og til å begynne med etter at valpene er født. Matlysten er enda på topp og hun spiser opp alt hun får, hun er enda veldig på vakt hvis noen tar i en pose eller gå en tur på kjøkkenet. Det kan jo da hende at noen mister noe ned på gulvet som Kida gjerne vil ha. Merker at turene vi tar kan bli litt lange for Kida nå, hun går fint på tur men er mye trøtt da vi kommer hjem igjen. Så nå starter vi med noen kortere turer bare med Kida. Kida må oftere og oftere ut på do, ikke rart det når hun er blitt så stor.

Har igjen veid Kida å denne uken viser vekten at Kida har gått opp +3,0kg og magemål denne uka er +17,5cm. Så hun er merkbart blitt større. Merker det og på gangen til Kida at hun er stor.

Drektighets uke 5: Kida har nå synlig blitt større. I tillegg har jurene begynt å vokse seg klar til valpene. Pelsen under på magen er blitt tynnere og helt borte rundt jurene. Energien til Kida er ikke lengre det den var. Nå går vi tur hvor hun nesten hele turen går fot. Matlysten er nå på topp igjen og hun klarer ikke å vente til hun får mat. Bare hun hører noen på kjøkkenet så er hun på plass med en gang. Hun må ut flere ganger om dagen. Nå har vi hatt litt snø/ is ute og da vil hun oftere ut for det beste Kida vet nå er å gnage på is og snø. Vi bytter på vannet 3-4 ganger om dagen for Kida ønsker vannet kaldes mulig. Nå når Kida har begynt å bli rundere så går hun nå opp trappene og har av og til problemer med å komme seg opp i sofa og seng. Legger hun godviljen til så får hun det til, men vi hjelper når vi ser hun trenger det. Ikke ofte hun vil opp i sofa, liker best å ligge på ryggen på gulvet.

Vi har vært å vekt Kida på vetrinær kontoret på dagen hun var 5 uker på vei. Da viste vekten at hun til nå hadde gått opp +1,6 kg etter parring og målet rundt buken er +9cm.

Drektighetsuke 4: Kida har etter parring endret både adferd og spisevaner. Kida er nå mye roligere enn vanlig, hun ønsker ikke å leke slik hun gjorde før. Hun følger oss overalt og liker best å ligge på ryggen i fanget.

Spisevanene til Kida er veldig endret. Før spiste Kida maten sin men uten iver. Hun har begynt å spise så fort at hun er først ferdig istedet for å være den siste som er ferdig. Rundt uke 3 begynte Kida å miste matlysten og var synlig velig kvalmen. Nå er matlysten kommet mer tilbake selv om iveren ikke helt er der.

Kida har nå lagt på seg ca. 0,6kg og har blitt 2 cm større rundt buken. Jeg har ikke målt henne rundt Brystkasse/mage som nå synlig her blitt større.

Wild Dandelion's It's Only Love (Niko)

Niko har flyttet til en fantastisk familie i Kvernavik utenfor Stavanger.

Wild Dandelion's Cloud Number Nine (Liva)

Liva har flyttet til en fantastisk familie i Begen

Wild Dandelion's I Belong To You (Jax)

Jax har flyttet til en fantastisk familie på Lye som har hatt cocker spaniel før.

Wild Dandelion's I Do It For You (Sjako)

Zachi har flyttet til sitt nye hjem i Haugesund. Der skal han bo sammen med sin nye familie. Han heter nå Sjako.

Vårt første kull 2009

 27/02-09 ble det født 8 valper hvor av 5 var tisper og 3 var hanner. Alle valpene var av fargen Blue Roan. Dette var vårt første kull og det var Ariel sitt første og siste kull. Ariel er en herlig type cocker, hun liker å være med på alt og halen går hele tiden. Hun er ikke redd noe men gir beskjed om det er noe hun ikke sysns noe om. Alle valpene flyttet til nytt hjem utenom Mira som vi beholdt selv. Vi har hatt kontakt med valpekjøperne og fått oppdateringer på valpene som nå er godt voksne. Det er alltid gøy å få vite hvordan de firbente har det.

Nyeste kommentarer

16.11 | 18:48

Vi ønsker oss en cocker spaniel tispe , vi er fra Bergen . Har hatt hund siden -89 , har en golden retriever tispe på 3,5 pr . Ønsker oss en cocker spaniel

30.08 | 06:57

Hei, dersom det kan bli aktuelt med hvalpekull hos dere i 2023 er vi veldig interessert i kontakt om dette. Familie med meg, Elin, og mannen min, Sigurd, Emilie 12, og Ingrid snart 9, Ormøya Oslo

20.02 | 15:16

Har dere valper til salgs?

13.08 | 16:42

Hei, vi er en familie som ønsker oss en cocker spaniel valp. Vi ønsker oss en turkammerat, kos og familiemedlem.

Mvh Cecilie Boehlke og Ole Christian Skjelsbek

Del denne siden