Wild Dandelion's Part Of Your World

Kiara 7 uker

Født: 17/01-2021

Far: Skjervtun's My Everything

Mor: Wild Dandelion's Here I Am

Øyne: -

HD: -

Farge: Sort

Kjønn: Tispe

Utstilling: -

Vekt: 9kg


Kiara er datter av Willow og Dash ( Skjervtun's My Everything). Kiara er fra Willow sitt andre kull og kommer fra et kull med 5 valper, 2 tisper og 3 hanner. Kiara er en happy, leken og nyskjerrig liten jente som er vokst opp med bror Ford som bare er 7mnd eldre og de andre voksne her.

Kiara er som nevnt en happy, leken og nyskjerrig valp. Hun har siden hun var liten hatt typisk cocker attitude med livlig hale og nesen i bakken. Hun har elsket alt som gror på bakken, skulle av og til trodd at hun var en geit eller noe. Hun spiser ikke alltid det hun napper opp men uansett hvor vi er så driver hun hage arbeid. For å si det sånn så har ikke vi hatt løvetann i hagen i åt. Kiara er ikke alene om løvetannene dere skal hele flokken gjerne ha en bit av. Dette er noe som hele kullet generelt har hatt som hobby. Men man kan jo håpe at med tiden og modenheten så vil dette gjerne avta.

Vi har fått oss en liten badenymfe, hun bare elsker vann. Svømmer litt men bare det å være i vann er supert, leke i vann er gøy og hun kunne ha badet i timesvis om hun hadde fått lov. Det å appotere i vann er noe vi jobber med. Kiara appoterer apporten og kommer inn til land med den, noen ganger avleverer hun men ofte prøver hun å stikke avgårde med den. Vi øver og det hun blir bedre på avlevering. Det som er viktig når vi trener er at vi ikke tar apporten fra henne med en gang men at hun gjerne får holde den litt før vi bytter. Da får hun enten en ny leke eller en godbit samt masse ros.

Som cockere flest er Kiara veldig lærevillig og har deltatt på valpekurs når hun var 3 mnd. Dette falt i smak for Kiara hun har tatt øvelsene veldig lett. Under kurset fikk vi og testet ut agillity og dette var gøy syntes Kiara. Hun tok øvelsene greit og med godbiter og heiagjeng så kom hun igjennom øvelsene. Regner med at dette er noe vi kan fortsette med. Det er jo en aktivitet som de andre hundene også liker. Da blir det litt trim på oss mennesker og 🙂.

 

 

 

Kiara 3 mnd.