Sweet Mirabella

Mira reiste til de evige gønne løvetann enger den 22/04-19 etter kort tids sykdom. Mira var ung til sins og så ikke gammel ut. Mira har vært frisk helt til hun ble syk få dager før hun fikk slippe smerten. Mira har satt dype spor og kommer alltids til å bli husket for sine fantestreker og vaner eller uvaner som noen kanskje ble. Hjertet mitt er knust men samtidig varmt med tanken på alle de flotte minnene vi har laget de 10 årene hun fikk med oss.

Mira har satt dype spor og vil bli varmt husket. Hjertet er fylt med gode og fine minner som fyller hjertet og den plassen kommer du alltid til å ha. Hvil i frem vår lille venn.❤

Mira og Ariel koser seg med lønetann

Urbakken's Ariel A-om

Ariel reiste til de evige grønne løvetann eng den 29/06-2018 etter kort tids sykdom. Ariel var en frisk og rask ung dame til hun ble syk og fikk slippe. Hun ble 12 år og levde et godt, langt og verdig liv. Ariel kommer alltid til å bli husket og har vært en god støtte for oss alle i de gode årene vi fikk sammen.

Savnet er veldig stort og hjertet er fullt av gode minner som varmer hjertet godt. Ariel du vil alltid ha en kjær plass i hjertet vårt, hvil i fred vår lille venn.

Kommentarer

11.11.2020 20:11

Jakob Byberg tel.: 90151032

Hei, vi er et godt voksent par som har hatt både cocker og labrador i mange år. Vi - og våre barnebarn ønsker en cocker igjen. Fikk adressen til deres kennel fra Oddvar Hausken. Ønsker hvalp.