Utstilling 2018

Morris har nå vært på sine første utstillinger med gode resulltater.Det har vært 2 skjekke og varme helger der Morris har deltatt på 3 utstillinger hvorav alle er i regi av NSK ( Norsk spaniel klubb).

Lørdag 26/5-18 var det hovedutstillingen til NSK med dommer Douglas Johnson fra (US). Her var det totalt 7 valper, 2 tispere og 5 hanner fordelt på alle klasser. Morris hadde konkurranse i sin klasse, han vant sin klasse men god kritikk og HP. Videre ble Morris beste hannhund og BIR valp. Morris deltok i BIS finalen hvor han ble BIS 3. 

Søndag 27/5-18 var NSK avd. Telemark med dommer Jamie Hubbard (US).Igjen var det 7 valper i dag 3 tisper og 4 hanner fordelt på alle klasser. Igjen hadde morris konkuranse og ble i dag nr.1 i sin klasse med HP og god kritikk. Han ble så beste hannhund og derretter BIM.

Lørdag 2/6-18 var NSK and. Vestfold med dommer Sjoerd Jobse (SE). Her var Willow og Morris alene som valper. Morris fikk fin kritikk med HP. Morris ble BIR og videre BIS 3.


 

BIR og BIM

Vi har igjen vært på utstilling denne gang på Skudeneshavn det Karmøy hundeklubb holt sin utstilling. Dommer var Børge Espeland (NO)

Lørdag 28/7-18 Det var 4 valper påmeldt, 2 tisper og 2 hanner. Morris skulle konkurrere med sin bror Sjako som vi var så heldig med å få låne. Morris ble best i klassen med HP og videre ble han BIR og BIG2.

 


Vi tok turen til Sverige nå i sommer. Det ble 2 utsillinger først i Norrkjöping og den så i Eskiltuna. 

Lørdang 18/8-18 dommer var Jessie Borregaard Madsen(DK). Morris fikk fin kritikk men falt ikke i smak for dommeren denne dagen.

Søndag 19/8-19 dømte Yvonne Larsson(SE). Morris fikk fin kritikk med HP og ble BIM.

 

 


Vi startet høstsesongen med utstilling på Østlandet. Det var en dobbel spaniel utstilling. NSK avd. Østfold på lørdag og NSK. Oslo/ Akershus på søndagen.

Lørdag 1/9-18 dømte Marjo Jaakkola (FIN). Morris fikk fin kritikk med HP og ble BIM.

Søndag 2/9-18 dømte Carina Östman (SE). Fantastisk kritikk med HP.

 

 


Dobbelt helg hjemme i Rogaland. NKK avd. Rogaland på Lørdag og vår egen NSK avd. Rogaland på søndag.

Lørdag 15/9-18 Dømte Bjarne Sørensen (DK). Morris skulle i dag konkurrere mot Jax som vi hadde lånt med oss denne helgen. Morris fikk fin kritikk men ble i dag slått av sin egen bror.

Søndag 16/9-18 hadde vi fått Patsy Hollongs (UK) til å dømme. Morris fikk fin kritikk og slo i dag Jax. Morris fikk HP og ble BIM.