Utstilling 2018

Da har Willow vært på sine første utstillinger med gode resulltater.Det har vært 2 skjekke helger hvor willow har deltatt på 3 utstillinger hvorav alle er i regi av NSK ( Norsk spaniel klubb).

Lørdag 26/5-18 var det hovedutstillingen til NSK med dommer Douglas Johnson fra (US). Her var det totalt 7 valper, 2 tispere og 5 hanner fordelt på alle klasser.Willow var alene i klassen 4-6mnd og fikk der god kritikk og ble best i klassen med HP, videre ble Willow BIM.

Søndag 27/5-18 var NSK avd. Telemark med dommer Jamie Hubbard (US). Igjen var det 7 valper i dag 3 tisper og 4 hanner fordelt på alle klasser. Willow hadde konkuranse i klassenn 4-6mnd. Willow ble her beste tispe i klassen med HP og god kritikk. Det endte med andre beste tispe.

Lørdag 2/6-18 var NSK and. Vestfold med dommer Sjoerd Jobse (SE). Her var Willow og Morris alene som valper. Willow fikk god kritikk med HP og ble BIM i dag.

Vi har igjen vært på utstilling denne gang på Skudeneshavn det Karmøy hundeklubb holt sin utstilling. Dommer var Børge Espeland (NO)

Lørdag 28/7-18 Det var 4 valper påmeldt, 2 tisper og 2 hanner. Willow hadde konkurranse av en annen valp i samme klasse, hun slo den og ble beste tispe med HP og videre ble hun BIM.