Utstilling 2018

Kida har deltatt på årets første utstilinger. Kida har hatt en pause da hun nettopp her hatt valper og mistet en del pels. Kida koste seg som vanlig på utstilling.

Lørdag 26/5-18 var det hovedutstillingen til NSK med dommer Douglas Johnson fra (US). Det var 13 tisper i åpen klasse så det var stor konkuranse. Kida fikk god kritikk med exc. og plasserte seg som 3.AKK med CK.

Søndag 27/5-18 var det NSK avd. Telemark med dommer Jamie Hubbard (US). Denne dagen var det 12 tisper i åpen klasse. Kida fikk god kritikk og exc.

Lørdag 2/6-18 var det NSK and. Vestfold med dommer Sjoerd Jobse (SE). God konkurranse i ringen i dag og. Kida fikk i dag god kritikk men fikk vg. i dag.

Søndag 3/6-18 var det NKK utstilling med dommer Bob Jackson (UK). Dette var en Nordisk utstilling så naturligvis mange påmeldte. Det var totalt 41 cockere påmeldt. Kida fikk i dag god kritikk og fikk exc. uten plassering.

Vi tok turen til Skudeneshavn på Karmøy Hundeklubb sin utstilling Lørdag den 28/7-18 dommer for dagen var Inga Sill fra Estonia. Det var 7 tisper totalt på utstillingen og alle i åpen klasse. Kida skulle konkurrere mot Molte og hennes søsken + noen til. Det var varmt den dagen med temperatur opp mot 31grader. Vi tok derfor i bruk pølse som belønning og det syntes Kida var stas. Hun fikk en fin kritikk men noe små pirk her og der. Hun fikk EX uten plassering.

Utstilling 2017


I år har vi vært på mange utstillinger. Våren 2017 har vært travel og vi var på hele 12 utstillinger. De fleste av utstillingene vi var på var på Østlandet, så det har blitt en del timer i bil og mange netter på hotel. Vi klager ikke på det. Kida finner seg fort til rette på hotellene. Vi har fått ulike resultater men er fornøyd med det vi har klart å prestere. 

Nå på høsten har vi vært på  4 utstillinger, 2 i Rogaland og 2 i Hordaland. Vi har hatt fine resultater på utstillingene. Kida har til nå fått Cert og R.Cert og vi er kjempe fornøyde.