Ford 11 mnd. her på utstillings trening.

Wild Dandelion's The Power Of Love

Født: 19/06-2020

Far: Skjervtun's Stole The Show

Mor: Wild Dandelion's Here I Am

Øyne: -

HD: -

Farge: Sort

Kjønn: Han

Utstilling: -

Vekt: 9kg


Ford er sønn av Willow og Victor ( Skjervtun´s Stole The Show). Ford er valp nr.3 av sine søsken og fikk navnet Ford samme dag som han var født da han ble født i Bente ( jordmor og god venninne) sin Ford. Ford her en herlig personlighet og gemytt. Han har en herlig utstrålig og logrer med hele kroppen når han blir glad, ellers så går halen som en cocker skal hele tiden. Han elsker kos og liker nærkontakt med de voksne hundene.

Han er en livsglad cocker valp som elsker å være med på tur og biltur. Han har funnet sin plass i flokken her og er bestevenn men Onkel Morris. De to elsker å leke med hverandre og leker mye både ute og inne. Ford elsker å bære på ting, samme hva det er egentlig, matskåler i hardplast, metal, pinner, sko, dummy både med og uten pels eller leker. Han er så stolt og fornøyd med det han har i munnen og bærer det stolt med seg, han elsker å komme bort til oss med det han har i munnen for å vise hva han har. Dette er en god egenskap vi liker da cockerne er appoterende fuglehunder. Så her får han bære det meste uten at vi tar det i fra han da vi ønsker han skal holde på det han bærer, så får vi heller lære avlevering om en stund. Han tygger sjeldent på det han bærer eller noe gjenerelt, noe som er litt uvanlig for oss som tidligere har hatt små cockergatorer. Selv om han klør i tennene med tannfelling osv. så er det Willow og Morris som får kjenne på det.

Som cockere kjent så er de veldig glad i mat og Ford er ingen unntak. Han elsker mat, godbiter og tyggebein. Sluker det meste og glemmer å nyte det han får ❤, han tror at hvis han spiser fort så får han påfyll siden de andre ikke er ferdige samtidig. Men det går nok ikke, han får mer mat en det som er anbefalingene på forposen men det for han er så aktiv og har derfor høyere forbrenning. En valp skal hverken være for tynn eller for tykk.

Ford har siden han var 10 uker vært ukentig med i hundeparken som spaniel kluben leier hver onsdag. Hver onsdag arrangerer spaniel kluben treff. Der har det vært mange hunder av ulike spanielraser og med stort aldersprang. I begynnelsen var det litt skummelt syntes Ford. Men det tok ikke lenge før han ble hunsvarm og stor koste deg. Det har vært flere valper innom blandt annet cockere som har vært ca. 2mnd eldre en han som han har fått lekt masse med.


 

Ford har deltatt på valpekurs ( 3mnd) og har lært mye, selv om han nå begynner å komme i den alderen da han glemmer alt og gjør som han selv vil. Men en så lenge så funker godbiter så skal nyte det så lenge det varer. Vi trener litt på utstilling og selv om vi ikke har fått deltatt på noe enda. Ford har akkurat passert 4mnd og med Covid pandemien som herjer i hele verden så har mange utstillinger blitt avlyst. Så vi trener litt slik at når vi får muligheten så skal Ford og få prøve seg i ringen. Vil nok bli skummelt for han i begynnelsen da han ikke har blitt sosialisert på utstllinger og større arrangument da dette ikke har blitt gjennomført. Men med god tro og herlig gemytt så går det nok fint.