Sweet Mirabella


Født: 27/02-2009

Øyne: ?

HD: ?

Farge: Blue Roan

Kjønn: Tispe

Utstilling: 1.Jk 2.JKK

Vekt: 11,6 kg


 

Sweet Mirabella blir til daglig kalt Mirabella, Mira, Bella og Bolla. Kjært barn har mange navn. Mira er av eget oppdrett og ble født 27/02-2009 og er en skikkelig gledes spreder. Hun er valp nr.3 av 8 og kommer fra en søsken flokk på 3 hanner og 5 tisper. Mira er alltid glad, selv de gangene hun har vært syk, så går halen hele veien. Dette har hun arvet av sin mor Ariel som er helt lik.

Mira er en fin familie hund som liker å være på tur i skog og fjell. Mira har ikke blitt brukt på utstilling da dette er noe hun ikke liker, har ikke helt tålmodigheten til å stå i ro å vente over en kort periode. Hun har fått prøvd seg på blodspor og syntes det er mye gøyere enn hele utstillingen. Hun har ikke konkurrert i sporten men syntes det er en kjekt å bare være ute å nyte turen.

 


 

Mira er den her i huset som er mest glad i mat. Om morgenen da vi har stått opp og vært ute på tur, har vi så vitt komt inn igjen før Mira sitter og venter på kjøkkenet og uler for hun venter på mat. Og hun gir seg ikke før hun får det heller. Da maten er funnet frem står hun og tripper på gulvet til maten er satt ned. Mira og gjerne Kida gir  beskjed når det nærmer seg kveldsmat, ved å være urolige, opp og ned av sofa og frem og tilbake til døren og gjerne med litt lyd. Mira har hatt problemer med å holde vekten men nå omsider ved forbytte er hun nå normal vektig.

Mira er nå en frisk og rask ung dame på 8 ½ år. Hun er med på ulike aktiviteter sammen med resten av flokken. Hun er kjapp med å lage lyd når hun ser noen eller noe som beveger seg. Om hun springer løs lager hun en god del lyd, som en blanding av fryd og for å informere andre hunden om å ikke plage henne. 

Den mest kjærlige hunden her i huset er Mira, hun er en skikkelig koseklump. Liker å ligge i fanget og kose, trykker seg så langt inn i deg som hun klarer. Følger med over alt, når vi går på kjøkken, når vi setter på klær, vasker gulvet og når vi går i dusjen ligger hun på baderomsgulvet og venter. Nyskjerrig og redd for å gå glipp av noe, kaller vi det.

Ute liker Mira å bruke nesen og går ofte og snuser i bakken. Mira liker å bade men syntes det er litt vaskelig å komme seg uti første gangen. Så med litt hjelp og et lite pusj så kommer hun seg uti og da kan hun svømme i evigheter. Henter på pinner og logrer selv i vannen når hun svømmer.